Chocolade

Chocolade geeft u een prettig gevoel.  Dat komt door de serotonine die het vrijmaakt. Bakker Prins werkt met uitstekende kwaliteit chocolade en maakt daar prachtige producten van.
Meer Info

Het Bakker Prins Assortiment en de bakkerij...

Bakker (Rick) Prins en zijn team werken met pure producten. Chocolade van hoge kwaliteit en graan uit de regio. Brood zonder E nummers, lactose vrij en nog veel meer. Tevens ziet u hier een impressie van de bakkerij.

Gebak en taart

Voor feesten en partijen en voor gewoon lekker een gebakje meenemen als u ergens op visite gaat. Speciale wensen? Neem contact met ons op.
Meer Info

De Bakkerij

Het hart van Bakker Prins. Hier laat Rick Prins en zijn team de kunsten zien! Van Appelflap tot Zebrataart. Hier worden de ideeën geboren en verwezelijkt!  
Meer Info

Foto- en themataarten

Feyenoord is uiteraard maar een voorbeeld, dit kan ook met uw favoriete club, of zelfs met het logo van uw bedrijf of een foto van uw bedrijfspand, een jubileum of geliefde... Vraag gerust naar de mogelijkheden
Meer Info

Feestdagen

Pasen, Valentijnsdag, Kerst... Voor iedere feestdag is het een feest om de winkels van Bakker Prins te bezoeken. De winkels liggen (altijd) vol met lekkers maar op de feestdagen een extra feestelijk tintje!
Meer Info
© 2017 Bakker PRINS
Home Over Bakker Prins Producten WEBSHOP BEDRIJFSklanten Klantenkaart Contact & openingstijden
Bakker PRINS
De Prins(h)eerlijke bakker van Groningen
Een paar van onze bekers....
Producten