Bakker Prins

Welkom bij Bakker Prins

Met 4 bakkerswinkels in de provincie Groningen is Bakker Prins inmiddels een bekende “Groninger”. Deze regio is een belangrijk “ingrediënt” voor onze kwaliteitsproducten waar we brood en gebak mee bakken. Zo houden we controle op kwaliteit en versheid van onze bakkersproducten. Iets wat zeker terug komt in de smaak van al onze producten. Het (h)eerlijke brood en banket zoals je van je warme bakker gewend bent. Wat Bakker Prins uniek maakt zijn onze eerlijke en ambachtelijke producten.

Elke dag maken onze bakkers het brood en banket met verse ingrediënten en op de ouderwetse manier! Ook gebruiken we grondstoffen uit de regio. Hiervan maken wij de producten van onze EIGEN productlijn: het PRINSHEERLIJK-assortiment. Deze lijn bevat verschillende soorten en smaken brood en is E-nummer- en lactosevrij.

Het Bakker Prins team houdt van hun vak en nemen graag de uitdaging aan om je dagelijks te verwennen met lekker en gezond brood en overheerlijk banket. Heb je wensen of ideeën? Alles is bespreekbaar. Denk bijv. aan bruidstaarten, geschenkpakketten (zowel voor particulieren als bedrijven), maar ook diverse diëten.